Acasă Mioritic Sanziana Buruiana: „Pamelei Anderson ii este frica de concurenta”

Sanziana Buruiana: „Pamelei Anderson ii este frica de concurenta”

202
1
DISTRIBUIȚI

Sanziana BuruianaSanziana Buruiana este dezamagita de faptul ca organizatorii petrecerii „Royal Candy” au anulat concursul „Ia-te in piept cu Pamela Anderson”, ce urma sa aiba loc pentru a incinge si mai mult atmosfera de la Palatul Snagov.

„Fetele urlau ca eu am sanii mai mari decat ai Pamelei. Eu stiam ca trebuia sa urc pe scena, unde urma sa fiu comparata cu Pamela Anderson, insa partea aceasta a evenimentului a fost anulata de catre organizatori. Probabil ca Pamelei Anderson ii este frica de concurenta”, a marturisit Sanziana Buruiana pentru eMulte.ro.

Voluptoasa blonda a fost deceptionata si pentru ca bomba sexy nu a acceptat sa faca poze cu cei prezenti: „Pamela a urcat cateva minute pe scena, alaturi de Mihai Morar, apoi a disparut de la eveniment”, ne-a spus Sanziana.

Fosta asistenta a Adrianei Bahmuteanu considera ca vedetele Playboy aduse din strainatate au fost dezamagitoare: „In Romania sunt fete mult mai frumoase decat playmate-urile aduse de Pamela Anderson. Oana Bercaru arata mult mai bine decat oricare dintre iepurasii din strainatate invitati”.

Printre atatea deziluzii, „regina sanilor” din Romania, cum a fost supranumita, a fost tinta fotografilor de la Playboy America, acestia remarcandu-i bustul impresionant. Sanziana, pe cand o colaborare cu revista Playboy?

DISTRIBUIȚI