Acasă Mioritic Sanziana Buruiana: „Mi-am pus gene 3D pentru o privire seducatoare de sarbatori”

Sanziana Buruiana: „Mi-am pus gene 3D pentru o privire seducatoare de sarbatori”

248
0
DISTRIBUIȚI

Din dorinta de a arata ca o diva in perioada sarbatorilor, Sanziana Buruiana a tinut sa faca o schimbare de look. Blonda a aflat de noile gene 3D aduse special din Rusia si a tinut neaparat sa incerce aceasta inovatie in domeniul frumusetii. Rezultatul este unul seducator, iar Sanziana se declara incantata de noile ei gene de „veverita”.

sanziana-gene„Mi-am mai pus gene false pana acum, dar nu atat de speciale ca acestea. Tocmai pentru faptul ca sunt din matase naturala, genele 3D sunt extrem de usoare si nu zgarie precum cele din plastic. In plus aceste gene tin pana la trei luni si pot fi folosite in diverse situatii de umiditate fara niciun risc de a cadea. Astfel pot face nebunii cu iubitul meu la sauna si in jacuzzi fara sa ma preocupe starea genelor.” a declarat Sanziana.

Intrebata ce parere are iubitul ei de micile artificii pe care aceasta le realizeaza, blonda a marturisit: „Iubitul meu ma place exact asa cum sunt, nu vrea sa ma schimbe, asa ca am libertatea de a alege sa imi realizez orice fel de moft in materie de frumusete. Cu aceste gene de veverita imi propun il surprind intr-un mod extrem de placut.”

DISTRIBUIȚI