Acasă Mioritic Sandra Stoicescu îl pune pe Dan Negru pe panouri în Bucureşti

Sandra Stoicescu îl pune pe Dan Negru pe panouri în Bucureşti

66
1
DISTRIBUIȚI

Sandra Stoicescu vrea să îşi pună colegii de la Intact Media Academy pe cele mai mari panouri publicitare din Bucureşti.

sandra stoicescuCunoscuta prezentatoare de televiziune, directorul academiei de televiziune, şi-a pregătit fotografii de înaltă rezoluţie pe care urmează să le tiparească pe panouri de zeci de metri pătraţi. De asemenea, Sandra vrea o vizibilitate mai bună şi pentru proiectele derulate prin Fundaţia Mereu Aproape: „Vreau să ajut” şi „Lăsaţi-mă să învăţ”, pentru ajutorarea copiilor cu probleme de sănătate, precum şi a celor care nu au posibilităţi de studiu.

În acest sens, Sandra va merge la Print&Sign, târgul de tipar şi producţie publicitară de la Romaero Băneasa, pentru a găsi cele mai bune soluţii spre promovarea outdoor a Intact Media Academy.

Începând cu ora 10.30, vedeta Antena 3 va începe turul pavilionului expoziţional H7 de la Romaero Băneasa şi va analiza atent produsele şi serviciile fiecărui participant în parte.

Ajuns la a X-a ediţie, Print&Sign prezintă ofertele unor companii de top precum Canon Romania, Mons Medius, Grup Transilvae, Xerox, Konica Minolta, Primatehnic, Agressione, etc.

Timp de patru zile vor avea loc si conferinte si seminarii pentru specialiştii din industrie unde se vor dezbate subiecte fierbinţi din industria de producţie publicitară.

Evenimentul este dedicat specialiştilor, astfel că accesul la Print&Sign se face numai pe baza invitaţiei, a cărţii de vizită sau prin completarea formularului de înregistrare disponibil la intrarea în zona expoziţională de la Romaero Băneasa.

Program de vizitare Print&Sign:

21-23 septembrie: orele 10:00 – 18:00

24 septembrie: orele10:00 – 16:00

DISTRIBUIȚI