Acasă Hot parties Roxana Ionescu este imaginea pastilelor Entran Forte

Roxana Ionescu este imaginea pastilelor Entran Forte

66
0
DISTRIBUIȚI

Pentru ca e cod galben, Roxana Ionescu pleaca insotita de bodyguarzi special pregatiti de iarna, la Iasi, pentru „Entrantainment liven event”!

Roxana Ionescu, alias Mama Natupartydul kissra a devenit de curand imaginea pastilelor Entran Forte si continua sa fie cap de afis in seria evenimentelor „Entrantainment live event”, printr-o prezentare de lejerie intima intr-un club de fite din Iasi. Acum doua saptamani, la Sibiu, sotul sau a insotit-o, a sorbit-o din priviri tot show-ul, a primit cateva cutii de pastile de la „Mama natura” si de la celalte hostesse, spre amuzamentul general.

De aceasta data, Roxana va beneficia de serviciile firme de paza si securitate Caldo Security, pentru a ajunge in siguranta la eveniment, fiindu-i frica de drumul periculos si de vremea capricioasa.

De aceste servicii vor beneficia si Mihaela Dinu, iubita lui Iulian Miu, Raluca Tatu si Claudia Stoica de la trupa Dolls, Mariana Dinu, Carmen Pop, Ioana Cristodoru si Livia Tavaluc.

Alaturi de Roxana, invitata speciala a incitantului show, dar si a lui Dan Fintescu, in calitate de MC, toate fetele vor va face furori, sambata noaptea, unde, imbracate foarte provocator, vor promova sexul sigur si de durata cu prezervative si cu stimulente sexuale, flancate de doi bodyguarzi ai firmei Caldo Security.La final, spectatorii infierbantati vor primi o serie de cadouri din partea organizatorilor: peste 600 de pastile de potenta si 600 de prezervative.

DISTRIBUIȚI