Acasă Mioritic Roxana Ionescu a defilat imbracata in pungi (FOTO)

Roxana Ionescu a defilat imbracata in pungi (FOTO)

120
0
DISTRIBUIȚI

Ce caut eu aici???„, parea ca se intreaba disperata Roxana Ionescu. Plecata din localitatea 2 Mai, unde se afla pentru filmarile la emisiunea „Serviti, va rog!”, Roxana a crezut ca impusca doi iepuri deodata si a acceptat sa vina la Mamaia, unde era trecuta drept cap de afis al unei prezentari „eco” in clubul Crema.

Roxana, speram ca organizatorii ti-au umplut buzunarele cu bani, daca ai acceptat sa te urci pe un podium, fie el si intr-un club, imbracata in pungi de plastic! Alaturi de fosta „mama a naturii” a intrat pe scena si DJ Harra, plina de energie si zdranganind din cateva cutii de aluminiu, foste recipiente golite de „Burn”!

In cadrul colectiei „eco” au mai intrat vestminte realizate din servetele, folie de aluminiu, ziare, si saci de pufuleti…. cu tot cu pufuleti!

Iata poze de la fata locului:

Roxana a revenit in atentia presei dupa participarea la show-ul „Dansez pentru tine”, ocazie cu care au aparut si speculatiile conform carora relatia acesteia cu sotul ei, Laurentiu, ar fi pe final.  Dupa prezentarea „eco”, la care a venit insotita de Pepe, si el plecat de la filmari, Roxana a fost tinta altor barfe de presa, ea fiind cuplata cu ex-ul Oanei Zavoranu.

DISTRIBUIȚI