Acasă Mioritic Roxana Ilie: Nu ma protejez, iar daca raman insarcinata, voi pastra copilul!

Roxana Ilie: Nu ma protejez, iar daca raman insarcinata, voi pastra copilul!

39
0
DISTRIBUIȚI

In 2011, fotomodelul Roxana Ilie vrea sa isi intemeieze o familie. In vara are cununia civila, iar la anul va face si o nunta mare, cu 300 de invitati. Mai mult, Roxana ar putea deveni si mamica.

Roxana Ilie recunoaste insa ca nu se simte tocmai pregatita pentru rolul de mamica, dar are ajutoare. „Daca raman insarcinata, o sa pastrez copilul. Nu folosesc niciun fel de metoda contraceptiva. Nu sunt impotriva avorturilor, insa imi doresc sa pastrez copilul, daca e sa se intample. Nu ma consider pregatita sa fiu mamica, insa am multe ajutoare in familie – mama mea, bunicii, parintii iubitului meu, asa ca eu cred ca o sa ma descurc”, spune optimista Roxana Ilie.

Roxana ne-a dezvaluit care sunt planurile ei pe 2011. „Momentan, sunt ocupata cu pregatirile pentru cununia civila, am ales deja restaurantul. In plan secundar, ma ocup de cariera mea si fac naveta Bucuresti – Milano, pentru diverse joburi. In Romania am renuntat la prezentarile de moda, fac doar sedinte foto sau diverse campanii publicitare”, a dezvaluit Roxana Ilie.

www.perfecte.ro

DISTRIBUIȚI