Acasă Mioritic Roxana Ciuhulescu se ia in piept cu noua Nicoleta Luciu

Roxana Ciuhulescu se ia in piept cu noua Nicoleta Luciu

42
0
DISTRIBUIȚI

Tabloidele au inventat in ultimul timp un nou personaj: pe noua Nicoleta Luciu, o tanara ca

adina-barbu2

re ia ochii barbatilor cu un bust impresionant. Roxana Ciuhulescu intra in acest joc si face la randul ei o gluma: apare pe sticla cu un bust mai mare decat cel al Adinei Barbu.

Invitata la pro Motor sa vorbeasca despre Jaguarul ei XF, motor diesel 2,7 l si 207 CP, Adina Barbu va recunoaste, provocata de Roxana Ciuhulescu, ca nu ii este frica de concurenta, ci din contra o considera benefica pentru evolutie.

Ei bine, auzind asta, Roxana va scoate din masina si-si va pune sub tricou “surprizele” care ii vor pune Adinei decolteul “in umbra”. Ce-i drept, vor fi niste surprize glumete si “detasabile”, doua baloane, care o vor amuza pe Adina foarte mult.
Odata sparta gheata, Adina va povesti despre primele masini pe care le-a avut, un Chrysler 300, un Mercedes E Klasse si unul C Klasse, dar si despre palmaresul ei ca soferita. In cei trei ani si jumatate de cand conduce, Adina a

ramas o data fara permis de conducere din cauza vitezei excesive, 210 km/h.

Chiar daca acum conduce o masina joasa, Adina prefera Jaguarul pentru ca este un brand exclusivit care ii o

fera confort si putere si daca ar fi sa schimbe acest XF ar face-o doar cu ultimul model de Jaguar, XJ. Adina marturiseste ca se ataseaza foarte mult de masinile ei si are grija de ele, nu merge niciodata cu ele murdare si nici nu fumeaza niciodata in masina.
Telespectatorii Pro Tv vor putea afla sambata, la Pro Motor, ce sporturi ii placAdinei, cu ce echipa de fotbal tine, ce jucatori de fotbal ii plac dar si daca din cauza bustului, Adina are probleme cu centura de siguranta sau nu

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI