Acasă Mioritic Regele imobilialelor surprins de paparazzi cu amanta

Regele imobilialelor surprins de paparazzi cu amanta

64
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, in jurul pranzului, Eduard Uzunov a fost surprins de paparazzii STL.RO pe Soseaua Petricani, la iesirea din Pipera, in masina personala, insotit de actrita Andreea Caranda.

In momentul in care a observat ca e pozata, tanara, care i-a luat locul Cristinei Uzunov in viata afaceristului, a incercat sa-si ascunda fata. In van, insa!

Potrivit informatiilor noastre, Andreea (fosta vedeta a emisiunii Abracadabra de la PRO TV) s-a mutat deja in vila pe care milionarul o detine in Pipera. Acesta este unul si acelasi imobil de unde Eduard Uzunov a evacuat-o cu ajutorul bodyguarzilor si cu mare scandal pe fosta lui sotie.

In momentul de fata, in fosta familie Uzunov se poarta un razboi crunt pentru obtinerea custodiei celor doua fetite, iar acuzatiile curg de ambele tabere.

Din pacate, “Regele imobiliarelor” pare ca a cazut “testul” fidelitatii, demonstrand ca intreg scandalul creat in jurul fostei sale sotii nu este decat o lovitura de imagine.

Eduard Uzunov este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti imobiliari din Romania. Brandul Regatta, fondat de el, a fost evaluat in 2009 de catre revista Forbes la 10 milioane de euro.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI