Acasă Mioritic Reactia lui Pepe cand a primit flori de la Oana: „Eu sunt...

Reactia lui Pepe cand a primit flori de la Oana: „Eu sunt fata, sa primesc flori?”

178
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce s-a impacat cu mama sa, Oana Zavoranu a dorit sa ii ceara iertare sotului ei. Oana i-a trimis un buchet de flori lui Pepe.

„A doua persoană căreia i-am greşit foarte mult este Pepe. Va rămâne mereu în sufletul meu. El nu este cum e acum, rău şi răzbunător. El este îndurerat. Pepe nu a meritat nimic din ceea ce s-a întâmplat, şapte ani de zile m-a iubit incredibil de mult, eu şase ani jumate l-am iubit incredibil de mult. Îmi pare îngrozitor de rău că l-am înşelat şi sper că poate înţelege că n-am vrut niciodată să-i fac rău. N-am mai putut să plec de pe drumul pe care am luat-o pentru că efectiv m-am îndrăgostit. Îl rog pe Pepe din tot sufletul meu să mă ierte. Este un bărbat extraordinar de bun”, a mai spus Oana.

Reactia lui Pepe la primirea buchetului de flori: „Eu sunt fata, sa primesc flori? Ii apreciez scuzele. Nu sunt sigur ca s-a schimbat. Mi-a cerut scuze ca m-a inselat, insa eu am iertat-o din ianuarie, dinainte sa plec de acasa. Oana nu ar fi recunoscut niciodata ca ma inseala daca nu as fi avut probe impotriva ei.”

Oana i-a cerut iertare şi familiei lui Tudy

Mărturisirile emoţionante continuă în platoul emisiunii ‘Un Show Păcătos’ – Oana le-a cerut iertare pentru situaţia creată părinţilor şi bunicului lui Tim:
“Al treilea buchet de flori pe care îl ofer este pentru trei persoane pe care nu le cunosc personal, dar este suficient că cunosc un om care reprezintă enorm pentru aceste trei persoane. Este vorba de familia lui Tim. Ştiu cât de mult i-am amărât cu povestea noastră de dragoste. Nu e amantlâc, nu este sex, este pur şi simplu o poveste de dragoste. Am lăsat şapte ani pentru asta, dar ştiu cât de mult suferă bunicul lui Tim. Tim este atât de umilit în acest moment când de fapt este un om foarte diferit faţă de ceea ce se prezintă acum. Buchetul este pentru bunicul lui Tim, pe care îl iubesc chiar pe care îl iubesc chiar dacă nu-l cunosc, pentru Cezar, tatăl lui Tim şi pentru mama lui Tim. N-am vrut niciodată să se ajungă la această situaţie”.

Le-a trimis flori si parintilor lui Pepe.

„Al treilea buchet este pentru tatăl lui Pepe care chiar dacă m-a jignit, eu nu l-am luat în seamă. A suferit foarte mult că n-am putut să-i spun tată după ce ne-am împăcat. N-am putut să rostesc cuvântul ăsta, n-am putut să-i spun tată, nu pentru că nu l-am îndrăgit, dar aşa n-am putut să-i spun decât lui tata. Îmi pare rău că ne-am certat, nu pot să repar ce-a fost, dar părinţilor lui Pepe le cer iertare dacă i-am făcut să sufere, dacă i-am dezamăgit, dacă am făcut să pară că nu l-am iubit pe Pepe. N-aş fi dorit să sufere nimeni”, a mai spus ea.

DISTRIBUIȚI