Acasă Mioritic Razvan Simion si Dani Otil au ales „simplu si practic!”

Razvan Simion si Dani Otil au ales „simplu si practic!”

166
0
DISTRIBUIȚI

Incepe-ti dimineatza cu o cafea buna si cu un matinal super-vesel! Incepe-ti ziua firesc, razi mult, razvan si daniimbraca-te zuz si incalta-te simplu si practic.

Acestea par a fi liniile date de Razvan si Dani pentru un inceput de zi in care vrei sa-ti mearga bine. Au ales „simplu si practic” de la Biaggio pentru ca au de dat trei click-uri pe net si accesand www.biaggio.ro isi pot alege incaltamintea potrivita pentru emisiune. Sa fie sport, sa fie moderna, sa fie culorata! Asta isi doresc baietii de la Neatza de la pantofii lor. Iar Biaggio le ofera din plin! Cei de la Biaggio propun  o linie practica, simpla si eleganta. Acum, daca este si accesibila si oricine si-o poate permite, nu e vina lor.
„Viata are multa culoare si ne bucuram ca Razvan si Dani, plini de viata cum sunt, ne-au ales pentru a le colora diminetile…in mers!”, ne spune Alexandru Popescu, Director de marketing si dezvoltare in cadrul BiaggioGroup. „Dezvoltam linii noi, moderne, confortabile si avem planuri frumoase pentru toamna, iar magazinul on-line (www.biaggio.ro) va capata o fata noua, mult mai interactiva”, ne mai dezvaluie Alexandru.

DISTRIBUIȚI