Acasă Mioritic Razvan si Dani si-au facut planuri de vacanta

Razvan si Dani si-au facut planuri de vacanta

94
0
DISTRIBUIȚI

Imediat dupa ultima emisiune, programata vineri 17 iulie, din actualul sezon al matinalului de la Antena 1, Razvan Simion si Dani Otil vor pleca in vacanta. Unul merge la mare cu familia, catelul si prietenii, iar celalaltat va fi mai mult off-road decat on-road in aceasta vacanta.

Razvan, partea mai linistita a cuplului de prezentatori de la Antena 1, va pleca in vacanta impreuna cu familia. „Anul acesta legam o parte din vacanta de o serie de evenimente pe care le facem la mare. O sa imi iau cu mine copiii, sotia si catelul. Apoi mergem la munte, cu un grup de prieteni. In Banat avem locuri superbe, pe malul unor lacuri, intre brazi. Ne luam cu noi prieteni care au copii de aceiasi varsta cu ai nostri”, a spus Razvan. 

In schimb, pentru Dani, ultima zi de munca inseamna libertatea de a lua startul in cea mai complexa competitie de off-road din Europa. „Imediat ce termin ultimul minut de emisiune fug la Buzau, pentru startul celei mai complexe competitii de off-road din Europa. Anul acesta sunt in echipa de organizare si voi ramane in munte pana dupa concurs. Dupa aceea as vrea sa vad o serie de locuri din Europa pe care nu le-am bifat pana acum”, a spus si Dani.

DISTRIBUIȚI