Acasă Mioritic Razvan si Dani, inlocuitorii Oanei Zavoranu la „X Factor”

Razvan si Dani, inlocuitorii Oanei Zavoranu la „X Factor”

225
0
DISTRIBUIȚI

razvan si daniSuperconcursul de la Antena 1 va fi prezentat de Răzvan Simion şi de Dani Oţil, şi care va avea cel mai mare premiu din istoria televiziunii: 200.000 de euro.

In curand, Antena 1 le va aduce telespectatorilor X Factor, un format international care a doborat recorduri de audienta si a lansat artisti de valoare in intreaga lume. Aproape doua mii de romani s-au inscris deja pentru casting. Auditiile vor incepe pe 14 mai (Iulius Mall, Cluj). Urmează Constanţa, pe 21 mai, la Sala Sporturilor, iar apoi bănăţenii. Aceştia vor veni la audiţii pe 28 mai, în Timişoara, pentru ca moldovenii să se întâlnească cu echipa X Factor pe 4 iunie, în Iaşi. În Bucureşti faza preliminară a concursului avea loc pe 11 iunie la Plaza Mall România.

Toti cei care vor sa isi faca vocea auzita, au carisma, prezenta scenica si varsta de 16 ani implinita sunt invitati sa se inscrie pe www.xfactor.a1.ro la auditiile pentru X Factor.

Formatul X factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca exista un juriu, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, care nu doar alege finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, membrii juriului se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.