Acasă Mioritic Ramona Lazuran va primi o caciulita de perle, daca va naste o...

Ramona Lazuran va primi o caciulita de perle, daca va naste o fetita

211
1
DISTRIBUIȚI

Ramona Lazuran are promise cadouri pentru botez inca inainte de nasterea copilului!

ramona-lazuranVedeta Playboy a fost apreciata de-a lungul colaborarilor sale, astfel ca un asemenea eveniment ca nasterea primului ei copil nu poate trece neobservat. Ramona a fost destul de discreta pana acum in ceea ce priveste sarcina, astfel ca nici designerul de bijuterii Adrian Haiduc, a carui imagine era, nu a aflat despre situatia in care se afla modelul.

Contactat de eMulte.ro, Haiduc s-a aratat incantat de sarcina vedetei sale favorite si a declarat ca promite ca se apuca de tricotat daca manechinul va avea o fetita! „O sa-i fac o caciulita de perle pentru botez, daca Ramona va naste o fetita. Ar fi o premiera si pentru mine, dar sigur m-as descurca”, a spus designerul de bijuterii.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net