Acasă Mioritic Ramona Lazuran, super sexy in cel mai „hot” pictorial al verii

Ramona Lazuran, super sexy in cel mai „hot” pictorial al verii

622
4
DISTRIBUIȚI

Ultimul pictorial al Ramonei Lazuran ii va face pe cei mai multi dintre barbati sa faca un dus rece pentru a se racori. eMulte.ro va prezinta in premiera ipostazele sexy in care vedeta Playboy s-a lasat fotografiata de catre Dan PUIU.

Dupa despartirea de Mugur Mihaescu, cand presa a pus-o la zid, acuzand-o ca a incercat sa desparta o familie, Ramona Lazuran s-a hotarat sa faca niste schimbari in viata ei. Vedeta Playboy si-a schimbat iubitul, stilul si trendul, dar a apelat si la cateva corecturi de natura estetica, noi implanturi mamare cu silicon si marirea buzelor, schimbari imortalizate intr-un pictorial super sexy de catre fotograful Dan PUIU.

„Sezonul acesta am ales in materie de style & trend: Mercedes, Guy Laroche, Marea Neagra si Dan Puiu. Intelegeti?”, a declarat Ramona Lazuran pentru eMulte.ro.

Se pare ca vedeta Playboy este foarte maleabila si s-a simtit foarte bine in fata aparatului de fotografiat, mai ales ca i-a avut in preajma pe stilistii Gabriela Mirea si Petra Cojocariu. „Ramona este unul dintre cele mai stilate modele cu care am colaborat, alaturi de ea lucrandu-se in cea mai buna maniera”, ne-a spus Dan PUIU.

Va invitam sa savurati un pictorial incendiar, al carei vedeta este Ramona Lazuran!

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII