Acasă Mioritic Ramona Lazuran: „Mugur mi-a oferit doar prajituri si flori”

Ramona Lazuran: „Mugur mi-a oferit doar prajituri si flori”

159
0
DISTRIBUIȚI

ramona_lazuranRamona Lazuran a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru eMulte.ro, despre adevarul relatiei ei cu actorul Mugur Mihaescu.

Relatia cu Mugur a fost total diferita de ceea ce ar crede orice minte de ziarist.

eMulte.ro: Cum a fost relatia cu Mugur Mihaescu?

Ramona Lazuran: Mi-am dorit sa vorbesc cu ziaristii si sa se scrie adevarul. Spun asta nu pentru ca simt nevoia sa ma justific, sa-mi expun viata privata, ci pentru ca sa se inteleaga ca nu toate asa zisele surse apropiate sunt si reale. Facand abstractie de orice fel de zvonuri pe surse, relatia cu Mugur a fost total diferita de ceea ce crede orice minte de ziarist.

Mugur mi-a hranit vanitatea in mod constant

eMulte.ro: Ce ti-a oferit Mugur Mihaescu, fata de alti barbati?

Ramona Lazuran: Iubirea este ca o piata de arta: imponderabila, arbitrara si neinteleasa de multe ori. Cu alte cuvinte atunci cand te indragostesti, sfidezi varsta, probleme colaterale, situatii financiare. Nu prea ai cale de intoarcere si cazi mereu sclavul a ceea ce ai ales. Iar, de vrei sa lasi la un moment dat totul pentru ca visezi la altceva (altcineva), intri intr-o depresie teribila. Cam asta a fost situatia si cu noi. Concret, m-am lasat aproape in totalitate condusa de aceasta poveste de dragoste, in care Mugur mi-a hranit vanitatea in mod constant si nicidecum asa cum s-a afirmat, prin a-mi face cadouri scumpe, a-mi cumpara o masina, a-mi plati o vacanta in SUA, etc, ci prin multa, multa atentie!”

Mugur mi-a cumparat doar cheesecake si flori!

ramona lazuran by dan puiueMulte.ro: Ce cadouri ti-a facut, totusi, Mugur Mihaescu?

Ramona Lazuran: Mugur mi-a cumparat doar cheesecake si flori. Restul, ce s-a scris, e marketing. Nici un moment n-am fost bazata pe el. Muncesc in fiecare zi, am o familie buna, si-am reusit sa-mi fac o serie de relatii care-mi permit sa traiesc confortabil, dar fara sa ma scald in lux. Daca nu indeplinesti aceste 3 criterii, in meseria de model, risti sa fii o jucarie in mainile sistemului.

eMulte.ro: De ce v-ati despartit daca a fost doar dragoste?

Ramona Lazuran: Motivul real pentru care am intrerupt relatia… Nu pot sa-l spun! Nu stiu cand si cui il voi spune de altfel!!!  Imi doresc sa se prescrie in mintea mea, sa nu-mi mai amintesc de el. Cand s-a intamplat mi-am dat seama ca suntem ca si Aston Martin si pizza, doua lucruri care nu se potrivesc defel. Dar se intampla.

Eu nu i-am cerut niciodata sa divorteze, i-am cerut sa aleaga.

eMulte.ro: S-a mai vorbit de o anume imoralitate in acest caz..

Ramona Lazuran: Cu ce am fost imorala? Degenerarea morala a aparut odata cu sucul negru si masinile de lux in Uniunea Sovietica, nu cu faptul ca Mugur Mihaescu divorteaza in Romania. Eu nu i-am cerut niciodata sa divorteze, i-am cerut doar sa aleaga… si a ales. Dar, din pacate, atunci s-a intamplat ceva. Ceea ce m-a facut sa fiu destul de dura, alegand sa plec singura o luna in cunoscuta vacanta din S.U.A., cu toate ca initial trebuia sa plecam impreuna.

eMulte.ro: Il cunoscusei pe actualul tau iubit, absolventul de Harvard, cand te-ai despartit de Mugur?

Ramona Lazuran: Alexandru n-are nici o implicare in despartirea noastra, asa cum s-a scris.

eMulte.ro: Esti fericita acum? Crezi ca Mugur Mihaescu te mai iubeste?

Ramona Lazuran: Nu sunt chiar atat de fericita si cred ca nici Mugur  nu are chiar atat de  „serioase” probleme in dragoste. Sunt aproape sigura ca ma mai iubeste.

eMulte.ro: Te vei impaca cu el?

Ramona Lazuran: Daca ma voi mai impaca cu el… De pilda… nu sunt sigura ca salariul meu va intra pe card la sfarsitul lunii, dar cu toate astea n-am nici o indoiala ca asa va fi. Intelegeti?

DISTRIBUIȚI