Acasă Mioritic Ramona Gabor nu mai vrea barbati

Ramona Gabor nu mai vrea barbati

47
0
DISTRIBUIȚI

Sora doamnei Columbeanu, Ramona Gabor, studiaza de zor in SUA si-a facut prieteni acolo, dar in privinta barbatilor, e retinuta.

Initial, am vrut sa o supunem pe Ramona unui set de intrebari indiscrete despre… barbati. Surpriza insa! Frumoasa satena ne-a spus ca barbatii nu sunt un subiect atat de important incat sa merite o discutie serioasa. „Nu cred ca-mi place mie sa vorbesc atat de mult despre barbati. In momentul de fata nu consider ca sunt o prioritate in viata mea. In curand, voi reveni la Bucuresti, pentru a-mi termina facultatea si pentru a face lucruri cu adevarat importante pentru viitorul meu. Acestea sunt lucrurile esentiale in viata”…

Ramona Gabor nu sta prea mult pe ganduri atunci cand trebuie sa aleaga intre a ramane in SUA sau a se intoarce in tara. „Voi ramane la Bucuresti. In SUA pot veni doar in vizita, momentan, pentru ca nu dispun decat de o viza de turist. Cand voi avea si o altfel de viza, poate ma va bate gandul sa ma mut definitv aici.” Are toate motivele, de altfel, sa-si doreasca o viata acolo, intrucat s-a familiarizat cu locurile, si-a facut sumedenie de prieteni, merge la restaurante luxoase si isi imbogateste cunostintele de limba engleza, pe care o stapananeste deja foarte bine. „Azi am fost, din nou, la Universal Studios, cu o prietena. Am facut pe ghidul. Asta ma bucura nespus”, a povestit Ramona, care uitat deja micul insucces cu o agentie de modele internationala.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI