Acasă Mioritic Ramona Badescu, invitata Cavalerilor de Malta

Ramona Badescu, invitata Cavalerilor de Malta

156
0
DISTRIBUIȚI

De cand a fost investita cu ordinul Cavalerilor de Malta, Ramona Badescu este foarte des invitata la ceremoniile organizate de Cavalerii de Malta desfasurate in diverse tari.

Paris -ceremonie Cavaleri de MaltaRecent, actrita a fost in Franta, la Paris, unde a participat ca invitata de onoare la ceremonia Cavalerilor de Malta, pentru ca anul acesta in martie a primit titlul de “Gran Dama di Grazia Magistrale”, dar a fost numita si Ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de Malta in Romania. Imbracata intr-o rochie de seara eleganta, la care a asortat medalia primita pe 19 martie la Malta, in sala mare a Sfintei Infirmerii, Ramona a fost onorata sa mearga la acest eveniment.

Vedeta a stat trei zile la Paris, timp in care s-a rasfatat cu delicatesele bucatariei frantuzesti. Ea a profitat de ocazie ca se afla la Paris, asa ca s-a plimbat relaxata pe celebrul bulevard Champs-Élysées, unde s-a si oprit la unul dintre restaurantele ei favorite pentru a se “delecta” cu un platou delicios de fructe de mare, preferatele ei. Actrita nu a ratat nici o sesiune de shopping in “Orasul Luminilor”, caci a dorit sa cumpere si cateva cadouri pentru cei dragi.

Si-a facut trupa de 6 napoletani

repetitii la Roma cu band-ulSi pentru ca anul 2011 a fost plin de evenimente pentru Ramona Badescu, vedeta are noi proiecte pe plan profesional. Ramona si-a facut o trupa de 6 tineri napoletani cu care o sa cante in noul ei proiect din Italia, un spectacol muzical numit “Pasiune”. Prima aparitie alaturi de trupa ei va avea loc pe 2 septembrie la Ostia Classic, langa Roma, apoi pe 15 octombrie, Ramona va concerta la Teatrul Augusteo din Salerno. In noiembrie, vedeta urmeaza sa  sustina spectacole la Miami si Boston, in Statele Unite ale Americii.

o:p>&�1 ;/ؑ<P>

DISTRIBUIȚI