Acasă Mioritic Ramona Badescu are doua permise auto

Ramona Badescu are doua permise auto

204
2
DISTRIBUIȚI

Ramona Badescu a absolvit doua scoli de soferi, dupa cum marturiseste. Vedeta este plecata de 20 de ani in Italia, asa ca a facut scoala de soferi atat aici, in Romania, cat si in Italia si spune ca este la fel de dificil de luat permisul in ambele tari. Posesoare de permis auto si romanesc si italian, Ramona subliniaza ca in Italia este exclus sa se dea examenul pe ochi frumosi, pe pile sau pe bani asa cum a auzit ca se mai practica in Romania.

ramona badescuDaca in Italia, Ramona conduce un Smart pe care si-ar dori sa-l schimbe cu unul electric pentru a proteja natura, aici a ales sa conduca un Fiat pentru ca este compact, confortabil, cu design frumos si poate fi condus indiferent de felul in care este imbracata. Ramona era oricum cucerita de Fiat-ul 500, pentru ca a condus unul in Italia, de serie, alb, imprimat cu steagul Italiei pe el.

Ramona Badescu ii va povesti Roxanei Ciuhulescu in emisiunea Pro Motor de sambata, la 12.30, de la Pro Tv despre pasiunea ei pentru masini care a impins-o sa participe la un raliu in calitate de copilot al unui pilot femeie.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII