Acasă Mioritic Ramona Badescu a sarbatorit 1 martie cu sushi si paste

Ramona Badescu a sarbatorit 1 martie cu sushi si paste

61
0
DISTRIBUIȚI
Ramona
Badescu este o mare iubitoare a bucatariei japoneze. Vedeta a venit in tara
pentru doua zile si si-a facut timp sa iasa cu prietenii la cina in seara de 1
martie.
Pentru
ca a descoperit un restaurant japonez foarte aproape de casa ei, Ramona isi
dorea de ceva timp sa-l incerce, asa ca a gasit momentul potrivit. A fost la
Maiko si a ramas impresionata de frumusetea restaurantului, dar si de
varietatea meniului japonez si italienesc. Fiind o mare fana a mancarii
japoneze, Ramona nu refuza niciodata un sushi pregatit ca la carte, asa ca la
Maiko, vedeta a avut ocazia sa incerce mai multe feluri de sushi, cu somon,
ton, creveti, salata de alge, dar nu s-a putut abtine sa nu guste si din preparatele
italiene, caci a fost curioasa sa vada daca sunt pregatite ca in Italia, tara
ei adoptiva. Cunoscatoare atat a mancarii italiene, cat si a celei japoneze,
Ramona a incheiat seara cu un desert care i-a mers la suflet, clatite cu
dulceata de fructe de padure, declarandu-se astfel multumita de ambele
bucatarii pe care le-a combinat intr-o frumoasa seara de martie.

Ramona Badescu este o mare iubitoare a bucatariei japoneze. Vedeta a venit in tara pentru doua zile si si-a facut timp sa iasa cu prietenii la cina in seara de 1 martie.

ramona- sushiPentru ca a descoperit un restaurant japonez foarte aproape de casa ei, Ramona isi dorea de ceva timp sa-l incerce, asa ca a gasit momentul potrivit. Ramona Badescu a ramas impresionata de frumusetea restaurantului, dar si de varietatea meniului japonez si italienesc. Fiind o mare fana a mancarii japoneze, Ramona nu refuza niciodata un sushi pregatit ca la carte, asa ca vedeta a avut ocazia sa incerce mai multe feluri de sushi, cu somon, ton, creveti, salata de alge, dar nu s-a putut abtine sa nu guste si din preparatele italiene, caci a fost curioasa sa vada daca sunt pregatite ca in Italia, tara ei adoptiva. Cunoscatoare atat a mancarii italiene, cat si a celei japoneze, Ramona a incheiat seara cu un desert care i-a mers la suflet, clatite cu dulceata de fructe de padure, declarandu-se astfel multumita de ambele bucatarii pe care le-a combinat intr-o frumoasa seara de martie.

DISTRIBUIȚI