Acasă Mioritic Raluca Pastrama, iubita lui Pepe?

Raluca Pastrama, iubita lui Pepe?

166
2
DISTRIBUIȚI

Cristi Brancu a dezvaluit pe blogul personal cine este actuala partenera a lui Pepe. Dupa divortul de Oana Zavoranu, Pepe a fost cuplat de presa cu mai multe domnisoare, mai mult sau mai putin dornice de afirmare, iar acum, noua iubita a cantaretului se pare ca este… Raluca Pastrama.

raluca-pastrama-9„Se leaga o idila… Da, cu siguranta, iar modul in care ea se leaga este frumos.
La nunta lui Cornel Pasat, ochii iscoditori au fost atintiti asupra noului cuplu: Pepe si Raluca Pastrama! Cand a aparut articolul din Libertatea, nu se legase inca nimic serios, ba chiar a fost un motiv pentru Pepe sa o vada mai bine pe fata. De care chiar i-a placut. De ce? Pentru ca este frumoasa si mai ales foarte cuminte. Sursele spun ca Pepe ar putea fi chiar primul barbat din viata Ralucai!
In orice caz, Raluca e o fata inaltuta, mai inalta decat Pepe, care a abordat situatia cu umor pe ringul de dans. Cei doi au dans pe ring la nunta lui Cornel, ocazie cu care Pepe sarea pe varfuri cand Raluca ii trecea pe sub brat!
Daca iubirea lor va trece testul timpului, nu foarte lung, as putea paria ca Raluca va fi mama copiilor lui Pepe!”, a comentat Cristi Brancu.

DISTRIBUIȚI