Acasă Mioritic Radu Valcan: femeia e motivul pentru care un barbat lupta, sufera, plange...

Radu Valcan: femeia e motivul pentru care un barbat lupta, sufera, plange si rade

95
0
DISTRIBUIȚI

Cei mai populari barbati de la Acasa Tv dezvaluie care este idealul lor feminin.

Radu Valcan spune ca cele mai importante femei din viata lui sunt mama, bunica si iubita lui, Adela Popescu : “Sunt prea multe cuvinte pentru a defini femeia in sine si nu ne-ar ajunge spatiul, dar daca n-ar fi femeia, barbatul n-ar avea pentru ce sa lupte, sa sufere, sa planga si sa rada.

Ioana Ginghina Papi RuxandraAlexandru Papadopol considera ca fiecare persoana speciala din viata noastra si-a adus aportul in ceea ce am devenit in prezent: “O vorba spune ca noi suntem suma intalnirilor importante pe care le-am avut in viata. Eu am avut foarte multe de invatat din intalnirile pe care le-am avut cu persoanele de sex feminin importante din viata mea. Acum, cel mai mult invat de la fetita mea, Ruxandra. Puritatea sufletului ei, naivitatea si caldura din ochii imi alina problemele de zi cu zi. Apoi este sotia mea, Ioana, care e un om extraordinar, o mama minunata si un partener de nadejde. De asemenea, ma gandesc cu drag la mama, care m-a invatat sa fiu cinstit, corect si sa spun adevarul in orice circumstanta. Si bineinteles, ma voi opri si la bunica mea, care alaturi de parinti m-a crescut cu toata dragostea ei. Nu in ultimul rand, gandurile mele se indreapta spre nasa noastra de cununie, si nasa copilului meu, Ruxandra Ion. Este o femeie careia ii datorez mult, de la care am invatat multe lucruri, de a carei incredere ma bucur si pentru asta ii multumesc. Cariera mea de actor este indisolubil legata de aceasta persoana.”

Denis Stefan, interpretul lui Rashid din “Iubire si onoare” defineste intr-un mod aparte “femeia”:  “Este motivul pentru care noi, barbatii, facem cele mai nastrusnice lucruri din lume, atat bune cat si rele.”

In ceea ce priveste “eternul feminin”, Ioan Isaiu spune: “In copilarie Femeia era Mama, Sora si colegele care trebuiau tachinate si trase de codite. In perioada pubertatii a inceput sa devina o necunoscuta usor inspaimantatoare dar teribil de incitanta… in anii care au urmat s-a transformat in amanta, iubita, suferinta, bucurie, deceptie , implinire… Admir frumusetea sub orice aspect, iar frumusetea feminina o pot admira la nesfarsit intr-un mod profund subiectiv. In prezent nu mai pot admira Femeia doar pentru forma ei, oricat ar fi de incantatoare, cand in ochii ei vad mult vazduh…”

cabral si andreea patrascu
cabral si andreea patrascu

Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, spune ca din experienta proprie a invatat ca definitia femeii se schimba odata cu schimbarea celui care emite judecata si ca “pentru doi barbati diferiti aceeasi femeie poate avea doua definitii total diferite”.

Wilmark marturiseste ca mama si surorile lui au fost reperele feminine din viata lui pana sa o cunoasca pe sotia lui: “Eu am trei exemple de femei: mama mea, sora mea de varsta apropiata cu mine, care imi e si o buna prietena si sora mea cea mica. Ele m-au invatat sa ma formez ca sa ma si feresc de ele, dar si sa am grija de ele. Sotia mea este alegerea mea in urma celor trei repere pe care le-am avut pana la maturitate. Pentru mine ele sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri de pe pamant. Sa gasesti femeia potrivita inseamna sa gasesti frumusetea si feminitatea”.