Acasă Mioritic Radu Valcan a sarit gardul pentru a ajunge la concertul lui Michael...

Radu Valcan a sarit gardul pentru a ajunge la concertul lui Michael Jackson din ‘92

331
0
DISTRIBUIȚI

Radu Valcan, Iulia Vantur, Neylini, baietii de la Residence Deejay sau Florin Groza de la Hi-Q au venit in studioul ProFM unde au povestit despre ce a insemnat pentru ei Michael si muzica lui.

radu valcan pro fmRadu Valcan, si-a amintit ca desi nu era cel mai infocat fan al lui Michael, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ajunge la concertul Regelui Pop din Bucuresti, in ’92. “Tin minte ca nu am avut bani de bilet, asa ca spre finalul concertului am sarit gardul pentru a intra. De asta am si ajuns cu hainele rupte acasa. In ’96 insa mi-am cumparat bilet si am stat chiar in primele randuri”, a declarat Radu. Vedeta a simtit energia incredibila a pieselor lui Michael si la “Dansez pentru tine”, unde a avut de interpretat un dans al artistului.

Iulia Vantur, se numara si ea printre fanii Regelui Pop. Vedeta ProTV a declarat la ProFM ca iubeste intreaga munca a lui Michael si ca multa vreme dupa stirea mortii lui, ea a sperat ca artistul este inca viu si totul a fost o miscare de marketing.

Neylini se declara si ea un super fan Michael Jackson si este convinsa ca si copiii ei ii vor asculta muzica. “Eu am crescut pe muzica lui Michael, asa ca stiu de pe acum ca acelasi lucru se va intampla si cu copiii mei”, a declarat artista.

DISTRIBUIȚI