Acasă Mioritic Provincialii au facut show pentru Putin si Medvedev

Provincialii au facut show pentru Putin si Medvedev

261
0
DISTRIBUIȚI

Provincialii au sustinut la sfarsitul lunii noiembrie un concert inedit la Moscova.

provincialii (1)Reprezentatia s-a desfasurat in Sala Kremlinului si se pare ca artistii au cantat pentru un auditoriu select, printre care se numarau si renumitii demnitari Putin si Medvedev. Succesul pe care l-au avut cei 12 Provinciali in Rusia a fost unul rasunator, mai ales datorita faptului ca din 120 de artisti, romanii nostrii au fost singurii care au cantat live si carora li s-a cerut un program artistic prelungit.

„Ne simtim onorati ca am reusit sa cantam in fata unor oameni atat de importanti si mai ales datorita faptului ca am reusit sa aducem voie buna, iar intregul auditoriu a dansat si a cantat impreuna cu noi. Va marturisesc, am fost singurii dintre cei 120 de artisti care au cantat live si, desi fiecare artist se prezenta cu o singura piesa, noi am cantat patru, la cererea celor prezenti acolo”, a povestit Ionut, solistul trupei.

Ionut vrea sa ia lectii de rusa

Se pare ca vocalistul trupei i-a uimit pe spectatori cu dictia sa nativa in limba rusa: „La finele reprezentatiei, personalitati marcante au venit sa ne felicite, iar ironia faptului este ca toti se asteptau ca noi sa le vorbim in rusa. Translatorul nostru insa a intermediat discutia si am reusit sa le explicam ca, desi nu s-a simtit niciun accent in exprimarea mea in limba rusa, nu o stapanesc decat la nivel muzical. Recunosc, aceasta intamplare m-a facut sa ma gandesc sa iau lectii de rusa, pe care probabil le voi incepe in viitorul apropiat.” a marturisit solistul.

DISTRIBUIȚI