Acasă Mioritic Promotorul Eduard Irimia alege in “Princess Club” 50 de “candy-girls”pentru petrecerea cu...

Promotorul Eduard Irimia alege in “Princess Club” 50 de “candy-girls”pentru petrecerea cu Pamela Anderson

96
0
DISTRIBUIȚI

Petrecerea “A Night at the Mansion – Royal Candy”, organizata pe 17 septembrie, la Palatul Snagov, de Mansion Events, in colaborare cu Playboy Enterprises, Inc., le va avea in prim-plan pe Pamela Anderson, gazda serii, si cateva dintre cele mai cunoscute playmate-uri din Europa.

Pentru cei 300 de invitati, participarea la acest party va reprezenta o experienta rezervata, anterior, doar oaspetilor Playboy din Statele Unite. La eveniment vor fi prezente si 300 de “candy girls”, fiecare dintre ele avand sansa de a deveni noua coperta Playboy America.

Urmatoarea sesiune de casting si probabil singura din Bucuresti, este programata miercuri, 1 septembrie 2010, in “club Princess”, incepand cu ora 22.

50 dintre fetele prezente vor avea sansa de a obtine aici angajamente viitoare. Luxury Events si Eduard Irimia, promotorul galelor internationale “Local Kombat”: vor oferi 50 de contracte in valoarea de 2.000 de euro fiecare, constand in prestatii in cadrul acestor evenimente sportive.

In urmatoarele doua saptamani, Luxury Events, firma care detine exclusivitatea selectarii celor 300 de “fete-acadele” pentru “A Night at the Mansion – Royal Candy” va organiza alte castinguri, in marile orase din tara.

DISTRIBUIȚI