Acasă Mioritic Puiu Popoviciu si iubita au fost jefuiti la St Tropez

Puiu Popoviciu si iubita au fost jefuiti la St Tropez

283
0
DISTRIBUIȚI

Puiu Popoviciu impreuna cu iubita sa, Dorothy Constantin, detinatoarea magazinelor Victoria 46 si Victoria Men, au fost furati in timpul vacantei pe Coasta de Azur.

dorothy-constantin-victoria-46Controversatul afacerist roman se afla in vacanta la Monte Carlo impreuna cu Dorothy Constantin, cand au primit invitatia de a participa la o petrecere la St Tropez, pentru care s-au cazat la hotelul „La Mandarine”. In timpul party-ului, un grup de indivizi deghizati in turisti au jefuit mai multe camere din hotel, printre care s-a aflat si cea pentru care platise si Popoviciu, informeaza ziarul National.

Potrivit surselor „National”, din apartamentul milionarului roman au disparut pasaportul lui Dorothy Constantin, o pereche de cercei si o suma considerabila de bani cash.

Politia din St Tropez a descoperit ca in alte doua hoteluri de lux, „Byblos” si „La Tartane” au avut loc spargeri similare, iar primele concluzii ale francezilor conduc catre ideea ca hotii ar fi membrii unei grupari de crima organizata din Romania, specializati in astfel de lovituri.

DISTRIBUIȚI