Acasă Mioritic Pictorialul Adelinei Pestritu l-a facut pe Liviu Varciu sa ingenuncheze in fata...

Pictorialul Adelinei Pestritu l-a facut pe Liviu Varciu sa ingenuncheze in fata ei

181
12
DISTRIBUIȚI

Dupa ce Adelina Pestritu a acceptat, din nou, cererea in casatorie a lui Liviu Varciu, eMulte.ro va prezinta fotografiile realizate de Dan PUIU, in care vedeta Playboy a pozat extrem de sexy.

Se pare ca pozele l-au infierbantat pe Liviu atat de tare, incat acesta nu a mai rezistat si a dorit sa o aiba alaturi pe bruneta, doar pentru el.

De curand, cei doi au anuntat ca s-au casatorit, schimbandu-si starea civila pe conturile lor de Facebook.

„Asta sunt…. cine ma place ma place asa….o iubire sincera nu trebuie judecata… e viata mea, il iubesc si trec peste orice pentru el… cine judeca o iubire atat de sincera inseamna ca nu a iubit cu adevarat niciodata, iar daca totul se va dovedi a fi o gresala voi raspunde si mi o voi asuma. Dar o spun cu voce tare ASTA SUNT si il iubesc asa cum e….”, a marturisit Adelina Pestritu.

Reveniti pe eMulte.ro pentru fotografii noi cu Adelina Pestritu!

DISTRIBUIȚI

12 COMENTARII

  1. Majoritatea pozelor sunt foarte urat modificate. Deschizi prea tare pielea la culoare … faci pozele in cele mai proaste conditii, mizere. Esti varza la modificat, lasa-te de aceasta „cariera”. Si nu inteleg de ce vrei sa faci poze doar cu fetele care se dezbraca? Atat ai in cap sani si cur gol.