Acasă Mioritic Pescariu, dependent de operatii estetice. Vrea sa isi puna silicoane!

Pescariu, dependent de operatii estetice. Vrea sa isi puna silicoane!

83
0
DISTRIBUIȚI

adrian pescariuDupă ce a traversat pentru prima oară pragul cabinetului doctorului estetician Cristian Niţescu, Pescariu a devenit dependent de operaţiile estetice.  Deşi a trecut doar o luna şi jumătate de la ultima operaţie la nas, controversatul make-up artist Adrian Pescariu s-a hotărât să îşi facă o nouă modificare.

Chiar dacă  e mulţumit de rezultat şi acum dispune de un nas perfect, astăzi s-a programat la o nouă intervenţie la nas pentru că spune el: “m-am plictisit deja, îmi doresc un nas putin mai obraznic. Ãsta e prea cuminte parcă.”

Pe viitor, Pescariu îşi doreşte o operaţie de implant cu silicon în zona pectoralilor pentru a îi mări.  Unui metrosexual veritabil nu ar trebui să îi lipsească nimic din punctual de vedere al aspectului fizic, de aceea plănuieşte si o intervenţie pentru ridicarea feselor dar şi o liposucţie în regiunea abdomenului. Make-up artistul este zilnic prezent la salonul de înfrumuseţare şi recurge la servicii ca: epilatul cu ceară, pensatul, manichiură, pedichiură şi coafor. Oare când îi mai rămâne timp pentru job-ul care l-a consacrat: make-up artist?

DISTRIBUIȚI