Acasă Mioritic Pepe:”Daca voia un copil il avea. M-am plictisit!”

Pepe:”Daca voia un copil il avea. M-am plictisit!”

124
1
DISTRIBUIȚI

Pepe a fost invitat de Catalin Maruta pentru a spune adevaratele motive ale divortului dintre el si Oana Zavoranu.
pepe1Intrebat la inceput de Maruta ce-i doreste Oanei pe viitor Pepe a spus: „Oanei ii doresc echilibru, dragoste, initiativa si numai bine, iar mamei Oanei ii doresc la multi ani chinuit”.

Acesta a marturisit ca mare parte din problemele lor au fost din cauza mamei Oanei. „Am avut o dragoste plina de sacrificii, insa persoana care a deconectat-o pe Oana de mine a fost doamna Marioara Zavoranu”.

Relatia lor nu a mai functionat pentru ca in ultima perioada au avut grave probleme de comunicare: „Stateam cu Oana de ochii presei in ultimele luni”. „Eu cu Oana nu am mai iesit la restaurant de 4-5 luni. Craciunul l-am petrecut cu Marculescu”, a mai spus Pepe.

„Vreau un divort fara scandal, am vrut problemele interne care imi doresc sa ramana ale noastre. Au fost prea misto cei sase ani pe care i-am petrecut impreuna”, a mai adaugat Pepe.

Un alt motiv important care i-a despartit pe cei doi a fost faptul ca Pepe si-a dorit copii dintotdeauna, iar Oana l-a tot amanat ajungand in momentul de fata sa spuna ca nu-si doreste copii. „Eu vreau un copil, ea nu. Daca voia un copil il avea si am constientizat ca nu-l vrea nici pe viitor. Sunt suparat ca nu am mai avut rabdare, dar m-am plictisit”.

zavo

Desi Pepe a spus ca nu va exista nicun partaj pentru ca fiecare are masina lui, casa lui si contul lui se pare ca Oana nu a fost deacord cu ce s-a spus mai sus deoarece si-a facut simtita prezenta in… telefonul latin lover-ului.

Pepe
a marturisit ca in pauza de publicitate la Happy Hour, Oana i-a dat un mesaj, dar pentru a nu agrava situatia acesta a refuzat sa-l citeasca pe post.

Insa a citit mesajul pe care l-a primit de la femeia care are grija de casa lor: „A spus femeia care are grija de casa ca Oana vrea ceasul de la tine inapoi”. Dupa acest mesaj Pepe i-a inmanat ceasul pe care il avea la mana, lui Maruta spunandu-i sa il dea Oanei pentru ca el nu vrea sa o mai intalneasca.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU