Acasă Mioritic Pepe si Oana vor divorta la notar

Pepe si Oana vor divorta la notar

261
1
DISTRIBUIȚI

Pepe si Oana Zavoranu s-au inteles prin intermediul avocatilor si vor divorta la notar.

poza oana zavoranu si pepePepe a obtinut ce si-a dorit, un divort la notar. Artistul nu va trebui sa astepte pana in luna octombrie pentru a pune punct casatoriei,  si din punct de vedere legal. Avocatii ambelor tabere incep astazi demersurile juridice pentru retragerea cererii de divort de la Judecatorial sectorului 3.

„Aş putea spune că e o victorie, pentru că nu există divergenţe între punctele de vedere ale părţilor. Este pentru prima oară când ajungem la un punct comun, şi mă refer la un divorţ amiabil la notar. Am căzut de acord asupra procedurii şi vom depune cererea de preschimbare a termenului de judecată la solicitarea ambelor părţi. Sunt şanse reale ca în maximum două luni să fie divorţaţi, depinde de înţelegerea magistraţilor de la Judecătoria sectorului 3, să dea termen cât mai scurt”, a declarat pentru Libertatea avocatul Oanei, Alexandru Murărescu.

La randul lui, Pepe a tinut sa precizeze pentru aceeasi sursa: “Ne-am înţeles pentru că sunt eu băiat bun. Am acceptat să pierd în jur de 80.000 de euro ca să fie un divorţ amiabil, la notar. Le-am dat scris că îi las maşina şi firma şi renunţ la aproape 50.000 de euro, sumă care reprezenta datoria firmei Oanei către mine. De fapt, le las lui Tudy, că el m-a ajutat să divorţez. Oricum, nu am de gând să mă întâlnesc cu ea la notar. O să semnez separat. Altfel, merg mai departe cu procesul, atât în civil cât şi în penal”.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU