Acasă Mioritic Pepe si familia lui, alaturi de Oana Roman de ziua ei

Pepe si familia lui, alaturi de Oana Roman de ziua ei

171
1
DISTRIBUIȚI

Oana Roman si-a petrecut ziua de nastere intr-un loc extravagant, preferand, spre deosebire de alti ani, compania familiei si a prietenilor apropiati.

Pentru ca unul dintre invitati a fost Pepe, tinta preferata a paparazzilor, Oana s-a gandit sa-si fereasca amicul de blituri si priviri indiscrete, asa ca a inchiriat selectul separeu VIP al localului “1001 nopti restaurant & lounge”, unde atat ea, cat si invitatii ei, Catinca Roman, Pepe si parintii lui, nepoata sarbatoritei, o prietena apropiata din Constanta si, nu in ultimul rand, distinsa doamna Mioara Roman au fost tratati pe masura prestigiului numelui Roman.

Petrecaretii s-au delectat cu delicatesele bucatariei libaneze, cu vinuri de colectie si, bineinteles, cum le sta bine unor persoane care se respecta, cu sampanie de calitate. Se pare ca anturajul a fost benefic si pentru Pepe, care trece printr-un moment de cumpana, intrucat surse din anturajul artistului sustin ca acesta s-a simtit extraordinar la ziua Oanei, a ras, a depanat amintiri si a lasat sa se inteleaga ca este un viitor burlac sigur pe el, gata sa ia viata de la capat.

Cat despre Oana Roman, nu putem decat sa remarcam stilul rafinat in care alege sa traiasca cele mai frumoase momente din viata ei, inca o dovada ca s-a bucurat de o educatie aleasa, atat din partea parintilor cat si in cadrul scolilor cu renume pe care le-a urmat.   (P.P.)

DISTRIBUIȚI