Acasă Mioritic Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Nitoiu si Alex de la trupa Zero se...

Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Nitoiu si Alex de la trupa Zero se vor lupta in noul sezon “Dansez pentru tine”

278
0
DISTRIBUIȚI

Vedetele masculine care vor concura in cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” stiu sigur ca dupa aceasta experienta vor avea o conditie fizica buna, vor sti sa danseze si cu putin noroc, isi vor gasi chiar sufletul pereche.

Latino-lover-ul Pepe, Mircea Solcanu, prezentatorul PoveStirilor de Noapte de la Acasa Tv, Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13.00 si Alex Piscunov, bateristul trupei Zero de la emisiunea Happy Hour sunt pregatiti sa intre in competitia visurilor si sa faca spectacol in pasi de dans.

pepe-ionut-pascuPepe si-a dorit dintotdeauna sa participe la “Dansez pentru tine”, insa se pare ca acum este cel mai potrivit moment pentru el: “Acum sunt extrem de matur si stapan pe situatie, sunt montat psihic sa fac fata stress-ului si presiunii de la Dansez pentru tine, cu conditia fizica stau bine, cu sufletul stau bine si simt ca partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Ma voi implica in cazul ei si vreau sa o fac sa-si implineasca visul.”, sustine cu tarie Pepe.

Pe langa faptul ca se asteapta sa castige trofeul visurilor, Pepe mai are o asteptare in ceea ce priveste participarea lui la competitia de la Pro Tv. El spera ca daca schimba locul, schimba si norocul si astfel poate, pentru ca va sta atat de mult timp intr-un colectiv nou, isi va gasi si sufletul pereche.

Desi nu a luat niciodata in viata lui cursuri de dans, Pepe adora sa danseze orice stil: “Dansez pe orice muzica, imi place sa incerc sa dansez de la muzica populara la rock’n’roll. Nu am dansat niciodata corect, dupa reguli, ci asa cum am simtit”, spune artistul care considera ca experienta de la “Dansez pentru tine” ii va da o mostenire pentru toata viata: va sti sa danseze corect. “Mi se pare minunat sa te poti exprima fara sa scoti o vorba, prin dans, mi se pare atat de frumos acest limbaj al trupului, incat abia astept sa il stapanesc in curand.”.

DISTRIBUIȚI