Acasă Mioritic Pepe, Catrinel si Jojo in finala Dansez pentru tine

Pepe, Catrinel si Jojo in finala Dansez pentru tine

275
0
DISTRIBUIȚI

O seara de exceptie vineri seara la “Dansez pentru tine” cand, in premiera in istoria emisiunii de la Pro Tv, toate cele patru echipe din concurs s-au aflat la duel. Chiar daca au avut de pregatit nu mai putin de cinci dansuri fiecare, perechile dueliste s-au prezentat la inaltime si au luat note foarte bune, insotite de aprecierile juriului si sustinerea publicului.

finalisti dansez pentru tine 12

aylin -ovidiuDansuri si coregrafii spectaculoase in care vedetele si partenerii lor au intruchipat personaje celebre precum Popeye Marinarul, Olive, Barbie, printese sau lebede buclucase, surprize inedite pregatite concurentilor si dansuri umanitare extraconcurs cu trupa LaLa Band, Mandinga si Adelina Chivu, mai sexy ca niciodata, toate au fost ingredientele unei editii speciale “Dansez pentru tine”, la finalul careia s-au aflat numele celor trei echipe de pe podium, care se vor lupta vinerea viitoare pentru marele premiu de 60.000 de euro: Catrinel si Ionut, Pepe si Andreea si Jojo si Ionut. Echipa care a parasit aseara competitia a fost cea formata din Aylin si Ovidiu. Ei au plecat cu fruntea sus, in aplauzele prelungite ale juriului si ale publicului.

Cele 3 echipe care se vor lupta vineri, 2 decembrie in Marea Finala pentru 60.000 de euro pot fi votate la SMS 1322 cu numele vedetei sau la numerele de telefon: 0900.760.401 (Catrinel), 0900.760.405 (Jojo), 0900.760.408 (Pepe). Doar votul telespectatorilor este acela care va hotari ordinea clasamentului, implicit si sumele pe care le vor primi cele 3 echipe de pe podium.

DISTRIBUIȚI