Acasă Mioritic Pepe are scaune facute dupa fundul lui Catrinel Menghia

Pepe are scaune facute dupa fundul lui Catrinel Menghia

111
1
DISTRIBUIȚI

Pepe si-a inaugurat ieri apartamentul in care a locuit cu fosta sa sotie. Renovata 100%, casa in care se va muta artistul a fost decorata in alb si negru.

Albul si negrul sunt prezente peste tot in apartamentul proaspat redecorat al lui Pepe. Ionut Pascu a cheltuit zeci de mii de euro ca sa-si refaca, de data aceasta pe gustul lui, casa in care pana nu demult a locuit cu Oana Zavoranu. Cantaretul nu a fost interesat de preturile decoratiunilor, daca i-a placut ceva a cumparat. Astfel s-a intamplat si cu scaunele care imita corpul unei femei. Pepe le-a vazut, le-a comandat si astazi le are in casa lui. Ceea ce poate Pepe nu stie este faptul ca modelul dupa ale carui forme au fost lucrate scaunele este nimeni altul decat Catrinel Menghia!

Arhitectul italian Fabio Novembre s-a folosit de formele perfecte ale top-modelului roman pentru a-si pune in valoare elementele de mobilier pe care le-a creat. Scaunele poarta denumirile „El” si „Ea” si fac parte dintr-o colectie mai veche a designerului italian.

01designed-by-fabio-novembrecatrinel_menghia

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU