Acasă Mioritic Paula Seling sare borduri, dar nu renunţă la bicicletă

Paula Seling sare borduri, dar nu renunţă la bicicletă

65
0
DISTRIBUIȚI

Paula Seling este adepta stilului de viaţă sănătos şi de aceea artista a ales ca mijloc de transport bicicletă. Prin Capitală însă este foarte greu să te deplasezi din cauza şoferilor care nu admit că şi bicicliştii sunt în trafic, din cauza pistelor, dar şi a parcărilor. Cu toate acestea frumoasa cântăreaţă nu ar renunţa la bicicletă nici în ruptul capului.

„Eu m-am decis să circul cu bicicleta, în primul rând pentru că mă strecor în trafic mult mai uşor, apoi pentru ca poluez mai puţin şi, ulterior, am realizat că fac un bine şi celorlalţi participanţi la trafic: dacă nu circulam cu bicicleta, aş fi putut fi, o maşină în plus la stop şi, în circulaţia din Bucureşti, orice maşină în minus este un lucru bun”, spune Paula Seling într-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Transportul cu un astfel de mijloc are foarte multe avantaje: timp mai puţin în trafic, este mai economic şi  mai sănătos: „Orice om are nevoie de minim 30 de minute de mişcare, zilnic, aşa că mai bine le faci în drum spre serviciu decât să mai „cheltui” alte 30 de minute din timpul de recreere. În felul acesta faci două lucruri într-unul şi eşti mai eficient”, mărturiseşte Paula.

Şi Şerban Copot alias „Hienă” de la Animal X  încurajează mersul pe bicicletă. Nici Cântăreţul  nu este lipsit de probleme în trafic. Motocicliştii vitezomani sunt cei care îi dau bătăi de cap: „Sunt o specie nouă şi sunt foarte agresivi în trafic. Grozăviile s-au mutat de pe maşinile scumpe pe motoare”.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI