Acasă Mioritic Pasionatii de bucatarie sunt asteptati la preselectiile ”MasterChef”

Pasionatii de bucatarie sunt asteptati la preselectiile ”MasterChef”

764
0
DISTRIBUIȚI

MasterChef AUS 3Cel mai spectaculos show de cooking pe care l-a vazut Romania este pe cale sa debuteze, in prima parte a anului, la Pro Tv. Dupa ce si-a desemnat un juriu de elita, format din trei Chefi renumiti si recunoscuti in bransa, ”MasterChef” Romania se pregateste pentru preselectii.

Astfel, pe 21 ianuarie 2012, incepand cu ora 10.00, toti pasionatii de bucatarie care viseaza la un loc in competitia culinara de la Pro Tv, atat cei care s-au inscris pe site-ul protv.ro, cat si cei care nu au reusit sa faca asta, sunt asteptati la preselectiile care vor avea loc la World Trade Center Bucuresti – Pullman Hotel din Piata Montreal nr. 10, Sector 1, Bucuresti.

Conditii de participare

Pasionatii de arta culinara, amatori pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie, cei al caror talent in fata borcanelor cu condimente nu cunoaste limite vor avea ocazia sa se intalneasca la preselectiile din 21 ianuarie cu cei trei jurati de top, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu. La preselectii sunt asteptati atat cei care s-au inscris deja in concursul ”MasterChef” pe pagina protv.ro, cat si cei care, din diverse motive, nu au reusit sa faca asta. Concurentii trebuie sa se prezinte in fata juriului de specialisti asa cum se cuvine: cu un preparat deja gatit acasa, cel mai bun pe care stiu ei sa il prepare, dar si cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mancare. Acestia vor avea la dispozitie 10 minute pentru a aranja in farfurie preparatul cu care spera sa castige increderea juriului, dar si sa vorbeasca despre ei si pasiunea pentru gastronomie. Cei sositi la preselectie trebuie sa aiba peste 18 ani, sa aiba un act de identitate la ei, nu trebuie sa fie buctari profesionsiti si pot aduce cu ei, pe langa felul de mancare gata preparat, orice material de prezentare (video sau foto) din care sa reiasa cat de pasionati sunt de gatit.

Premiul ”MasterChef” Romania – 50.000 de euro

Concurentii care vor demonstra ca detin toate ingredientele pentru reteta succesului vor avea sansa sa intre in cel mai spectaculos show culinar al momentului pregatit de Pro Tv. Iar cel care la finalul acestui show va deveni primul ”MasterChef” al Romaniei va fi rasplatit cu nu mai putin de 50.000 de euro! Asadar, cei pentru care gatitul este deopotriva arta, spectacol si mod ideal de a-si petrece timpul liber se vor lupta nu doar pentru mult-ravnitul titlu sau pentru aprecierea juriului, ci si pentru marele premiu care le poate schimba viata. Fie ca au fost castigatori si au savurat din plin gustul succesului, fie ca au fost doar finalisti, unii dintre participantii editiilor din strainatate ale competitiei ”MasterChef” au reusit sa isi deschida propriile restaurante, sa isi schimbe cariera, sa lanseze carti de bucate sau chiar sa devina prezentatori TV.

DISTRIBUIȚI