Acasă Mioritic Părinţii Deliei nu ştiu că solista are planuri de măritiş

Părinţii Deliei nu ştiu că solista are planuri de măritiş

58
0
DISTRIBUIȚI

Delia Matache ar avea de gând să se mărite, iar potrivit emisiunii Drept la Țintă, de la Kanal D, Răzvan Munteanu, iubitul ei le-ar fi spus deja unor cunoscuţi că vrea să o ia pe solistă de soţie.

În plus, Răzvan (34 de ani) a prezentat-o pe Delia părinţilor săi, dar solista nu l-a prezentat, deocamdată mamei şi tatălui. În ciuda acestui lucru, iubitul vedetei ar fi ales chiar şi naşul de nuntă, pe Remus, partenerul său de afaceri.

„Nouă nu ni l-a prezentat, nu l-am cunoscut, dar dacă va fi ceva serios, când se va întoarce din vacanţă din Thailanda o să îl cunoaştem şi o să avem o părere pro sau contra”, a declarat tatăl Deliei.

”Noi i-am spus să nu mi-i mai prezinte pe toţi, că stă trei, patru ani cu unul şi apoi se desparte şi eu mă ataşez de ei. I-am spus că până când nu îl găseşte pe cel cu care se mărită să nu mi-i mai prezinte”, a spus şi Gina, mama Deliei, care habar nu avea că fiica ei ar vrea să devină femeie serioasă. ”Cumva mi-a spus şi mie că ar fi iubirea vieţii ei, dar se cunosc de prea recent…”, a adăugat mama solistei.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI