Acasă Mioritic Pamela Anderson i s-a destainuit Loredanei

Pamela Anderson i s-a destainuit Loredanei

238
0
DISTRIBUIȚI

Pamela Anderson a acordat un interviu Loredanei, reprezentanta echipei “Happy Hour”, in care a vorbit despre maternitate, nuditate, dar si despre cum isi imagineaza viata la adanci batraneti.

PamelaAndersonPamela nu a putut ajunge in platoul emisiunii lui Maruta, bomba sexy acordand un interiviu in exclusivitate Pro TV, chiar la petrecerea “Playboy Mansion Revisited” organizata la Snagov vinerea trecuta, la care diva a fost invitat de onoare.

La petrecere, prima de acest fel din Europa, Pamela Anderson a stat de vorba cu Loredana si a marturisit ca se simte exact ca la conacul lui Hugh Hefner. Pam a vorbit despre cum este sa iti cresti copiii ca mama singura, despre grija pentru animale, despre cum isi doreste sa imbatraneasca, despre operatii estetice sau despre ce parere au copiii sai despre pozele nud care au facut-o celebra.

Unele dintre cele mai sexy playmates din Europa care au fost prezente la petrecere alaturi de Pamela Anderson i-au transmis lui Catalin Maruta un mesaj ”dulce”.

Sub numele de cod ”Royal Candy”, petrecerea de senzatie la care a participat Pamela s-a bucurat de sute de invitati de aici si de peste hotare, multa frumusete pe metru patrat, meniuri rafinate si multa seductie, iar Pro Tv si Acasa au fost singurele posturi de televiziune care au avut acces la party si au putut sta de vorba, in exclusivitate, cu Pamela Anderson.

DISTRIBUIȚI