Acasă Mioritic Ovidiu Torj: Brigitte Sfat mi-a furat fetita!

Ovidiu Torj: Brigitte Sfat mi-a furat fetita!

50
1
DISTRIBUIȚI

Desi parea sa isi fi gasit in sfarsit linistea, in bratele lui Ilie Nastase, lucrurile nu sunt deloc asa, focoasa Brigitte Sfat avand in continuare probleme cu sotul ei.

Sot care, zilele trecute, a depus plangere la Politie, acuzandu-si nevasta ca a luat-o in mod abuziv de langa el pe micuta Sara, fiica de trei ani a fostului cuplu.

“Ea a plecat la Paris, iar eu nu mai stiu nimic despre copil. A luat-o pe Sara abuziv, impotriva vointei mele, asta dupa ce a fost de acord ca atunci cand este plecata, fetita sa ramana la mine. Dar nu-i nimic, i-am facut plangere si la Politie, si la Protectia Copilului, a declarat Ovidiu Torj pentru Click.

De partea cealalta, Brigitte recunoaste ca Sara se afla la ea, la Timisoara, dar marturiseste ca nu se considera vinovata de nimic.

De altfel, iubita lui Ilie Nastase sustine ca singurul culpabil in aceasta poveste este sotul ei, care vrea sa o denigreze pentru a castiga custodia fetitei.

“In urma cu trei saptamani, Sara m-a sunat si a zis ca vrea sa stea cu mine. Eu nu inteleg cum se foloseste de acest copil, pe care eu il duc la psiholog, din cauza acestor probleme. Sa vina Protectia Copilului la mine, sa vada cum imi cresc eu copiii, intr-o casa mare, cu gradina imensa si cu locuri de joaca!”, a tunat Brigitte Sfat.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU