Acasă Mioritic Olivia Steer, practicanta de Qi Gong in Thailanda

Olivia Steer, practicanta de Qi Gong in Thailanda

123
0
DISTRIBUIȚI

Olivia Steer a mers in vacanta in Thailanda, unde a participat la cursul de Qi Gong predat de Mantak Chia la Tao Garden.

Olivia_Steer_Mantak_ChiaOlivia Steer si-a incarcat bateriile in Thailanda. Acolo a  luat parte la un curs de masaj special, pe organele interne, Qi Nei Tzang, predat de marele maestru taoist Mantak Chia. “A fost o mare onoare. M-am trezit in fiecarea dimineata la ora 5, pentru practica, toata ziua am avut cursuri, cu pauze scurte de cite 5-10 minute pentru un ceai si cu o pauza scurta, doar la masa de prinz si seara.
La noua plecam, epuizata, spre camera. Dar nu ma plang deloc fiindca m-am simtit, pentru 3 saptamani, ca-n palma lui Dumnezeu”, marturiseste Olivia.

Pentru prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, vacanta in Thailanda a fost una…fabuloasa. “Ma intorc cu o dispozitie sufleteasca fabuloasa. Trei saptamani in Tao Garden, un resort special de sanatate de langa Chiang Mai, m-am detoxifiat si am studiat cu Mantak Chia. Am primit o noua viziune asupra cauzelor bolilor si am ajuns sa inteleg ca nu exista boala nevindecabila sau problema de sanatate care sa nu fie urmarea nutritiei si starilor noastre sufletesti. Am mai inteles ca sta mereu in puterea noastra sa ne pazim de boli si sa ne vindecam, fara medicamente si tratamente alopate atat de periculoase”, se destainuie Olivia Steer. Pentru frumoasa prezentatoare experienta petrecuta in Thailanda a fost una plina de senzatii noi. “Imaginati-va un Eden cu bananieri vigurosi, cocotieri gigantici, palmieri umbrosi, flori exotice, licurici mari cat un deget de copil, cantec de mii de greieri si oracaieli sonore de broaste. Un loc unde ploua des, temeinic, tropical si era un aer umed si cald, ce te ungea pe suflet. Un loc unde inveti atat de multe despre corpul uman. A fost vacanta ideala”, marturiseste Olivia.

DISTRIBUIȚI