Acasă Mioritic Oana Zavoranu, intoxicata cu metale grele

Oana Zavoranu, intoxicata cu metale grele

82
0
DISTRIBUIȚI

Oana Zavoranu nu mai are nicio clipa de liniste. Dupa procesul cu mama ei si stirea conform careia Pepe ar fi plecat de acasa, o noua problema a aparut in viata ei: intoxicatie cu metale grele.

Oana sufera de o perioada de timp de pierderi de cunoştinţă, stări de ameţeală şi vomită de câteva ori pe zi. A slăbit aproape şase kilograme, deşi nu urmeaza o dieta şi acuză chiar şi tulburări de vedere. In urma aparitiei acestor simptome, Oana a fost la o clinică unde şi-a făcut o serie de analize amănunţite,  rezultatul  acestora nefiind unul roz. “I-au descoperit mercur în sânge, dar şi alte metale grele. Se pare că a fost otrăvită. A fost o lovitură pentru ea. Toţi ne-am gândit la o singură persoană, ştiţi voi cu cine se tot războieşte Oana, însă nici unul nu a avut curaj s-o rostească cu voce tare”, a povestit un apropiat al vedetei pentru ziarul Libertatea.

Oana Zavoranu s-a multumit sa transmita presei: “E adevărat ce aţi aflat, dar nu vreau să vorbesc despre asta. O voi face după ce mama mea va ieşi din operaţie”. Aceasta a calificat zvonurile legate de despărţirea de Pepe drept nişte “aberaţii”. “Nu-mi stă capul acum la aşa ceva”, a încheiat Oana.

DISTRIBUIȚI