Acasă Mioritic Oana Zăvoranu este însărcinată: „Tudy m-a cerut de soție”

Oana Zăvoranu este însărcinată: „Tudy m-a cerut de soție”

304
0
DISTRIBUIȚI

Oana Zăvoranu aruncă bomba. Bruneta a declarat, luni, în cadrul Cancan TV că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu politicianul Tudor Ionescu, pe care îl alintă Tim, din luna octombrie a anului trecut, și îi va dărui acestuia un copil.

oana-zavoranu„Eu am o relaţie cu Tudy de la începutul lunii octombrie. Nu am recunoscut până acum pentru că sunt o lady. Tudy este un bărbat extraordinar, fin. Prima oară m-am sărutat cu el în apartamentul lui.Povestea mea cu Tudy este foarte frumoasă și m-a deranjat că Pepe l-a aruncat în derizoriu. Tudy îmi spunea că sunt soția lui, m-a cerut chiar și în căsătorie. Nimeni nu a știut ce poveste frumoasă este între noi. E păcat că oamenii au crezut că eu doar l-am înșelat pe Pepe. A înșela înseamnă să te culci cu un bărbat și să mergi mai departe apoi. La noi nu a fost așa”, a spus Oana.

„Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Tudy este tatăl copilului. Acest bărbat este atât de frumos, încât mi-a schimbat total viața. Îmi place Tudy pentru că e un poet în felul lui, e un poet ciudat. Mi-a compus o poezie. E un om total diferit de Pepe, e un tip sensibil”, a  spus Oana, precizând că nu l-a anunțat pe Tudy că va deveni tată.

„Îl rog pe Pepe să mă lase în pace. Cred că îi ajunge câți bani a făcut pe urma mea. Starea mea actuală nu-mi permite să mă neliniștesc, așa că îl rog să nu mă supere. Cu el nu am simțit nevoia să fac un copil. Dar iată că nu mi-am programat să devin mamă și s-a întâmplat. Îmi doresc ca bebelușul să fie băiat și îi voi pune numele Tim Tim „, a spus Oana Zăvoranu.Mai mult: Oana Zăvoranu este însărcinată: „Tudy m-a cerut de soție” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

DISTRIBUIȚI