Acasă Mioritic Oana Zăvoranu a fost ameninţată cu moartea în plină stradă

Oana Zăvoranu a fost ameninţată cu moartea în plină stradă

32
0
DISTRIBUIȚI

La aproximativ o săptămană de când a făcut plângere împotriva rezoluţiei date de Parchetul de pe langă Curtea de Apel Bucureşti, Oana Zăvoranu a fost ameninţată cu moartea, ziua, în plină stradă.

“Te credeam mai deşteaptă. Mă doare direct în c…r de dreptatea ta, aveam alte pretenţii de la tine. Făi, proasto, nu vezi că eşti singura care vorbeşte de dreptate? Te-a furat mă-ta, care e problema? Scuteşte-ne, nu ne interesează dreptatea ta. Şi tăticii tăi au avut dreptate, să nu ajungi lângă ei. Potoleşte-te, vezi-ţi de latine lover-ul tău şi de motanul tău, să nu-i părăseşti prea devreme. Lasă chestiile astea de oameni mari, tu eşti la grădiniţă”, i-ar fi spus Oanei un bărbat care a acostat-o pe vedetă în zona pieţei Alba Iulia, din Capitală.

Potrivit unei martore, care ne-a rugat să nu-i declinăm identitatea, acesta nu i-a permis artistei să se urce în Porsche-ul său, agresând-o verbal.

“Aveam maşina parcată lângă a Oanei. Fusesem în vizită şi mă pregăteam să plec. M-am oprit puţin pentru a o vedea mai de-aproape pe Oana, era prima dată când o întâlneam în realitate. Am observat lângă ea un bărbat de vreo doi metri, iniţial am crezut că e vorba despre o cunoştinţă. Tonul lui ridicat mi-a atras însă atenţia. L-am auzit ameninţând-o şi spunându- i cuvinte urâte. Am început să tremur, mi s-a făcut frică, m-am panicat. M-am mirat când am văzut- o pe Oana impasibilă, spunându-i că genul ăla de pulifrici plătiţi s-o intimideze a mai văzut şi să-şi ia labele de pe maşina ei, că i-o murdăreşte”, a spus L.M. pentru Libertatea.

«Mi se doreşte dispariţia»

Contactată de Libertatea, Oana a confirmat incidentul. “Iniţial, am vrut să anunţ poliţia, dar aveam prea multe treburi în ziua aia, tocmai avusesem o întâlnire cu avocatul. Nu merită să-mi pierd vremea cu tot felul de infractori mărunţi. Mă întreb: de ce mi se doreşte aşa de mult dispariţia…? Să vă spună Mărioara (n.r. – mama artistei) cine ar fi putut fi, ea e cea care nu crede în dreptate”, a spus Oana.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI