Acasă Mioritic Oana Turcu si Cristi Brancu au ornat apartamentul in care il vor...

Oana Turcu si Cristi Brancu au ornat apartamentul in care il vor primi pe baietelul lor

272
1
DISTRIBUIȚI

Oana Turcu si Cristi Brancu se afla in cea mai frumoasa vacanta a vietii lor, pentru ca, o data ce au ales ca baietelul lor sa se nasca la clinica Dobling de la Viena, cei doi au petrecut zile minunate, in asteptarea nasterii.

Vezi foto aici!

Oana si Cristi au facut cumparaturi, au batut in lung si in lat superbul oras – se stie ca plimbarile sunt foarte indicate pentru femeile insarcinate – dar au facut si alt gen de pregatiri. Parintii au ornat apartamentul in care locuiesc in zona Dobling – langa casa in care a trait Beethoven – pregatind venirea micutului.

Ghirlande si balonase inveselesc deja ambianta casei, pe langa o multime de hainute, biberoane si un patut. Apartamentul se afla intr-o zona rezidentiala de lux, linistita, foarte verde, vestita pentru viata boema, pe nume Grinzing, departe de forfota metropolei.

Baietelul celebrului cuplu are deja un pasaport, la fel ca orice copil care se naste acolo. Este vorba despre pasaportul „Mama si copilul”, in care sunt trecute toate datele pruncului si ale mamei, de cand este inregistrata sarcina la clinica privata Dobling.

DISTRIBUIȚI