Acasă Mioritic Oana Sârbu: „Unde sâ cânt? Acasă, ca să nu-mi pierd vocea”

Oana Sârbu: „Unde sâ cânt? Acasă, ca să nu-mi pierd vocea”

44
3
DISTRIBUIȚI

Tema cântăreţilor din vechea gardă, uitaţi de public şi de televiziuni, este readusă în actualitate de Oana Sârbu, care a declarat, conform site-ului stl.ro, că nu are unde să mai cânte o muzică pe gustul său.

„Unde să cânt? La Măruţă pe canapea, lumea povesteşte de toate, la „Acces Direct” se fac anchete, la Capatos se bat şi se dezbracă, Album Duminical nu mai există…Mai cânt aşa, ca să nu-mi pierd vocea, pe acasă, cu fiul meu. Am ajuns în situaţia să regretăm vremurile trecute care şi alea, din multe puncte de vedere, erau odioase. Dar se făceau chestii mai cu bun simţ. Libertatea e tare grea! Ca şi muzica adevărată”, a declarat, cu amărăciune, Oana Sârbu.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. AI DREPTATE OANA.UNDE SA CANTI IN ROMANIA?..MAI E O SOLUTIE..EU CANT IN DIVERSE CONTRACTE IN STRAINATATE UNDE POT SA CANT MUZICA BUNA SI SANT APRECIAT IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI PT CA AICI LUMEA ARE O ANUMITA CULTURA..SA LASAM MEDIA ROMANEASCA SA SI FACA RATINGURILE LOR S.A.M.D… CU TOATE TZIGANIILE LOR LA DRUMUL MARE SI CU TOATE NON VALORILE CARE APAR ,DISPAR SI IAR APAR SI NU SE MAI TERMINA.IN FINAL VOR FORMA NISTE GENERATII MINUNATE CARE SE VOR INCADRA IN LUMEA A 3-A CA DE UNIUNEA EUROPEANA NICI NU POATE FI VORBA.