Acasă Hot parties Oana Roman a batut palma cu fostul iubit Cornel Pasat!

Oana Roman a batut palma cu fostul iubit Cornel Pasat!

252
1
DISTRIBUIȚI

A foat o dragoste care a durat 8 ani de zile si chiar daca nu au vorbit o perioada lunga de timp, activitatea profesionala i-a unit din nou pe Oana Roman si Cornel Pasat.  Chiar daca a fost prima mare iubire,  Oana nu pare deranjata de faptul ca fostul ei iubit va avea in toamna acestui an nunta cu una din membrele trupei „Flamingo Girls”, ba mai mult de atat, fata lui Petre Roman l-a contactat zilele acestea pe Cornel pentru a-i i propune o colaborare cu clubul Crema din Mamaia.

„Tot ce a fost intre noi s-a terminat cu multi ani in urma, este de domeniul trecutului. Iar atunci cand semnez un contract si activitatea profesionala imi cere sa aduc pe scena trupa  „Flamingo Boys”, ma conformez si dau dovada de profesionalism. La fel as proceda si in cazul in care, patronul ar vrea ca fetele din trupa lui Cornel sa danseze”, a declarat Oana.

Vineri 24 iunie clubul Crema o va avea ca „special guest” pe Roxana Ionescu, iar sambata  25 iunie, trupa Flamingo Boys va avea un spectacol incendiar. Clubul Crema aduna in fiecare weekend manechine, vedete si bineinteles pe primarul Constantei, Radu Mazare, un client fidel al acestui club.

flamingo-cremaroxana ionescu -crema

DISTRIBUIȚI