Acasă Mioritic Pepe: „Daca Oana ma iubeste, sa ma lase sa-mi traiesc viata fara...

Pepe: „Daca Oana ma iubeste, sa ma lase sa-mi traiesc viata fara ea!”

92
0
DISTRIBUIȚI
Oana Zavoranu a intervenit telefonic aseara in cadrul emisiunii „Un show pacatos” si a confirmat, celor ce inca mai aveau dubii ca divortul dintre ea si Pepe este inevitabil.
Finalul neasteptat al relatiei dintre Oana si Pepe a creat adevarate valuri de intrebari din partea opiniei publice si a lansat o multime de supozitii din partea tabloidelor. Motivele care au dus la despartire sunt cunoscute doar partial si lumea inca asteapta cu sufletul la gura sa vada care dintre cei doi are ibovnic. Oana, Pepe sau amandoi? Unul dintre cauzele care au condus relatia spre final, din punctul de vedere al cantaretului, este faptul ca Oana nu a vrut sa–i daruiasca un copil. „Daca ma mai iubeste, sa ma lase sa imi traiesc viata fara ea.  Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult. Nu am petrecut sarbatorile impreuna, nu a venit nici la ziua mea. Atunci mi-am dat seama că nu o mai bucur. De sapte ani imi doresc un copil si ea ma punea sa ma uit in sus! I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Imi doresc sa avem un divort frumos.”, a afirmat Pepe.
Replica Oanei nu s-a lasat asteptata, declarand in emisiunea lui Capatos ca ii va respecta dorinta sotului si il va lasa liber, asa cum artistul doreste. „Nu-mi dau seama daca eu sunt din nou oaia neagra si el oaia alba. Daca o femeie nu e ok, nu stai 8 ani de zile cu ea. Mi se rupe de cine si ce crede, pt ca nimeni nu este in casa mea. Sunt o tipa cu cohones care stie sa faca fata vietii. Mi-am dorit un copil care sa aiba o mama linistita. Cand simt sa fac un copil, il fac. Daca sotul meu considera ca nu eram iubitoare cu el si ca nu i-am daruit un copil, asta e. L-am iubit foarte mult, a fost alaturi de mine in momentele cele mai grele, e un barbat adevarat, am trait momente frumoase impreuna, nu am ce sa ii reprosez. Nu exista cale de impacare, poate sa considere ca este deja liber.”,a fost discursul Oanei.

Oana Zavoranu a intervenit telefonic aseara in cadrul emisiunii „Un show pacatos” si a confirmat, celor ce inca mai aveau dubii, ca divortul dintre ea si Pepe este inevitabil.

pepe-muzica-pentru-nunta-04Finalul neasteptat al relatiei dintre Oana si Pepe a creat adevarate valuri de intrebari din partea opiniei publice si a lansat o multime de supozitii din partea tabloidelor. Motivele care au dus la despartire sunt cunoscute doar partial si lumea inca asteapta cu sufletul la gura sa vada care dintre cei doi are ibovnic. Oana, Pepe sau amandoi?

Una dintre cauzele care au condus relatia spre final, din punctul de vedere al cantaretului, este faptul ca Oana nu a vrut sa–i daruiasca un copil. „Daca ma mai iubeste, sa ma lase sa imi traiesc viata fara ea.  Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult. Nu am petrecut sarbatorile impreuna, nu a venit nici la ziua mea. Atunci mi-am dat seama că nu o mai bucur. De sapte ani imi doresc un copil si ea ma punea sa ma uit in sus! I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Imi doresc sa avem un divort frumos.”, a afirmat Pepe.

oana-zavoranu

Replica Oanei nu s-a lasat asteptata, declarand in emisiunea lui Capatos ca ii va respecta dorinta sotului si il va lasa liber, asa cum artistul doreste. „Nu-mi dau seama daca eu sunt din nou oaia neagra si el oaia alba. Daca o femeie nu e ok, nu stai opt ani de zile cu ea. Mi se rupe de cine si ce crede, pentru ca nimeni nu este in casa mea. Sunt o tipa cu „cohones” care stie sa faca fata vietii. Mi-am dorit un copil care sa aiba o mama linistita. Cand simt sa fac un copil, il fac. Daca sotul meu considera ca nu eram iubitoare cu el si ca nu i-am daruit un copil, asta e. L-am iubit foarte mult, a fost alaturi de mine in momentele cele mai grele, e un barbat adevarat, am trait momente frumoase impreuna, nu am ce sa ii reprosez. Nu exista cale de impacare, poate sa considere ca este deja liber.”,a fost discursul Oanei.

DISTRIBUIȚI