Acasă Mioritic Oana Andoni este mamica unei fetite de nota 10

Oana Andoni este mamica unei fetite de nota 10

33
0
DISTRIBUIȚI

Oana Andoni a nascut prin cezariana in aceasta dimineata o fetita perfect sanatoasa. Ana Erica a venit pe lume la ora 09.00 la Clinica Sanador, sub indrumarea doctorului Roxana Constantin. Are 3,100 kg si 50 de cm, iar prima nota pe care a primit-o cand a sosit pe lume a fost 10.

“M-am gandit mult la clipa in care imi voi putea tine copilul in brate si pot sa spun ca este mai mult decit mi-am imaginat. Sunt coplesita de fericire in aceste momente, iar sentimentul pe care il incerc nu se compara cu nimic din ce am trait pana acum si nu voi uita niciodata momentul in care am vazut-o pentru prima data. E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte si sunt foarte fericita ca traiesc asa ceva. Vietile noastre, a mea si a sotului meu, sunt deja mult mai bogate si putem sa spunem ca suntem pe deplin impliniti” a declarat proaspata mamica extrem de emotionata.

Oana Andoni este foarte fericita ca are o fetita. “De fiecare data cand m-am visat cu un copil in brate, ma vedeam alaturi de o fetita. Intotdeauna m-am imaginat mama de fetita. Daca primul copil mi-am dorit sa fie fata, al doilea poate fi orice”, spune fericita mamica.

Oana si sotul ei nu s-au decis inca cum o vor striga pe micuta lor, insa au doua nume din care pot alege. “Ne-am gandit sa o cheme Ana, pentru ca am vrut sa aiba si un nume de sfant si, in plus, este si foarte apropiat de numele meu. Apoi, am ales Erica pentru ca ne-a placut mult amandurora si ni s-a parut simplu si frumos.”

Micuta Ana Erica are camera deja pregatita. Ea a fost amenajata in culori calde, astfel incit sa fie o camera luminoasa si primitoare. “Am pregatit camera fetitei inca de cand am intrat in 7 luni. Acum totul este gata si e asteptata cu drag acasa!” a spus Oana emotionata.

DISTRIBUIȚI