Acasă Mioritic Nunta lui Borcea, in pericol de a fi sabotata de parintii Alinei,...

Nunta lui Borcea, in pericol de a fi sabotata de parintii Alinei, dar si de fanii dinamovisti

161
0
DISTRIBUIȚI

Cristi şi Alina Borcea îşi vor jura astăzi iubire in fata altarului, urmand sa se bucure de o nunta ca in povesti la centrul de evenimente Ambasad’or de la Otopeni. Nori negri, insa, se pare ca apar la orizont pentru cei doi.

alina si cristi-borceaPărinţii Alinei ar putea lipsi de la nuntă. Mariana Vidican nu e de acord cu relaţia celor doi, ea spunand că ginerele sau şi-a bătut joc atat de fiica sa cat şi de fosta nevastă. Pe de alta parte, fratele Alinei e membru în galeria Poli Timişoara, echipă rivala cu Dinamo. Vecinii socrilor mici au comentat că nu au existat conflicte între Alina şi părinţii săi, sotia lui Borcea îi vizita şi îi ajuta. Mai mult, părinţii Alinei nu au fost văzuţi de câteva zile în Timişoara, cel mai probabil fiind la nuntă la Bucureşti, au spus vecinii pentru Realitatea.net.

Pe de alta parte, fanii dinamovişti, supăraţi pentru eliminarea echipei lor din Europa League, se pare ca vor să-i strice nunta presedintelui clubului. Acestia sunt foarte indignati de faptul că Borcea cheltuieşte o intreaga avere (in jur de 1 milion de euro) pentru nunta cu Alina Vidican, insa se zgârceşte să mai investeasca bani în jucători de calitate. Astfel, mai multi suporteri ai echipei Dinamo au anunţat că vor veni la centrul de evenimente de la Otopeni, unde vor încerca să saboteze nunta.

DISTRIBUIȚI