Acasă Mioritic Nunta Alinei Vidican cu Cristi Borcea, organizata cu detalii de lux chiar...

Nunta Alinei Vidican cu Cristi Borcea, organizata cu detalii de lux chiar de mireasa

289
1
DISTRIBUIȚI

Prevazatori. Alina si Cristi Borcea au pus la punct detaliile evenimentului de pe data de 28 august, cu cel putin doua luni inainte.

Alina si Cristi Borcea au ales sa isi primeasca invitatii la petrecerea nuntii lor la celebrul deja, centru de evenimente „Ambasad’Or” din Otopeni. Inaintea lor, alte nume cunoscute si-au sarbatorit in acelasi cadru luxos zile notabile din viata lor: Andreea Patrascu si Cabral, Andra si Catalin Maruta, fiicele lui Dumitru Bucsaru si Giovani Becali si fiul lui Cornel Dinu.

piscina Ambasad'OrProaspata sotie a lui Cristi Borcea a fost atrasa, dupa cum noteaza Libertatea.ro, de cortul de nunţi spectaculos, cu mai multe candelabre cu cristale de Boemia şi cu pereţi ţesuţi cu fir de aur, în valoare de 500.000 de euro. Alina a hotarat sa se ocupe personal de detaliile nuntii ei, alegand pentru cei 400 de invitati scaune speciale, transparente, care valoreaza fiecare 250 de euro.

Meniul nuntii va include antreuri speciale, mâncare mediteraneeană, barbeque, preparate din peşte fin, iar oaspetii vor avea la dispozitie un bar in aer liber.

Noua doamna Borcea s-a gandit si la ornamentele pentru nunta, astfel celebra piscina de la Ambasad’Or va fi umpluta cu nuferi, iar decorul nuntii va fi completat de foarte multe lumanari si trandafiri.