Acasă Mioritic Nuduri artistice la Next top model

Nuduri artistice la Next top model

162
0
DISTRIBUIȚI

Trecand peste socul initial, fetele intra cat mai bine in atmosfera shootingului si ne uimesc cu momente de-a dreptul comice: Otilia, care si-a ales o palarie, in loc sa o foloseasca pentru a-si acoperi goliciunea, aceasta o flutura in aer si habar nu are ce sa faca cu ea. Inga trebuia sa se acopere doar cu o geanta, iar biata Laura cu o masca de carnaval.

Desi fetele au ales sa poarte chilotei de protectie, Catalin ii propune Madalinei un troc: daca se va dezbraca de tot va primi in plus o pereche de pantofi cu toc. Madalina nu sta pe ganduri si accepta imediat oferta lui Catalin.

Cum un astfel de moment nu putea trece fara multe glume din partea fetelor, sensibila si instabila Otilia ajunge in pragul isteriei: se incuie in baie si plange in hohote, suparata ca celelalte fete nu rateaza niciun moment sa rada de ea. Cu prietenie si vorbe blande, Laura reuseste in cele din urma sa o calmeze. Toate celelalte fete spun ca au observat mai demult instabilitatea Otiliei si promit ca pe viitor vor avea mai multa grija cu ea.

sursa foto: antena1.ro

DISTRIBUIȚI